OVER MIJ

Ik ben Anja,  geboren in 1976, getrouwd met Patrick en trotse moeder van twee kinderen. Ik heb wel even getwijfeld  of ik de persoonlijke dingen zou neerschrijven maar heb toch beslist om het te doen. Ik hoop door mijn eerlijk en open schrijven, je te inspireren om de werkelijke waarden van het leven te zoeken.

 Al op mijn 16de trok ik de ene na de andere ongezonde situatie of relatie aan, voelde me waardeloos en minderwaardig. Ik verstopte mezelf achter een façade en zette dan ook een “Happy face” op. Ik voelde me eigenlijk heel erg depressief. En het ergst van al, ik kon er uit schaamte en angst met niemand over praten.

 Ik kende lange tijd een diepe eenzaamheid. 

 Toen ik na mijn scheiding er alleen voor stond met twee kinderen van 3 en 4 jaar, ben ik een zoektocht begonnen naar “de zin van het leven”. Ik bezocht waarzeggers op de hoop mijn toekomst te zien. Zocht een toevlucht in spiritualiteit om rust te vinden. Maar hoe meer ik mij er in verdiepte, hoe meer ik onrust kreeg. Ik begon het te ervaren als iets duisters maar kon het toen niet begrijpen. Uit wanhoop ging ik een kerk binnen, want ergens geloofde ik in een God en bad: “Als u waarlijk bestaat, waar kan ik u vinden en kom mij te hulp.” Kort daarna leerde ik Patrick kennen en reeds vanaf onze eerste afspraak praatte hij over Jezus en God. Hij kwam als een geschenk uit de hemel  en vertelde mij dat ik al mijn antwoorden in de Bijbel kon vinden. Ik ontdekte dat Jezus mij alles vergeeft en ik hoefde hier niets voor te doen, behalve zijn geschenk aannemen. Ik weet  nu ook dat ik een eeuwig leven bij God zal hebben.

 Ik beleef mijn geloof als een zegen, ik dank God voor zijn geduld, liefde en de grote genade die Hij geeft.  

 Wie ben ik ? Ik ben een nieuwe schepping.

 2 Korintiërs 5:17

 Daarom ook is iemand die één met Christus is, een nieuwe schepping. Het oude is voorbij, het nieuwe is gekomen. 

Heb veel passies die ik probeer te combineren … fotografie, wandelen, motorrijden, fietsen, lezen, bloggen, podcast maken, …